koktelpatika.hu

Szolgáltatásaink összeállításánál figyelembe vettük az évek tapasztalatait és teljes körű programmal tudunk szolgálni a kisgyermekeknek, cégeknek, és családi rendezvényeken is. Függetlenül attól, hogy valamelyik tematikus estünket vagy gyermek limonádébárt, esetleg csapatépítő tréninget választanak mindegyik csomagunk teljes körű abszolút az első pillanattól az utolsóig önállóak vagyunk és a megrendelőnek csak azzal kell foglalatoskodni, hogy a vendégei jól érezzék magukat. Hiszen ahogy ígértük a Koktélpatika „Gyógyír az aznapra”……. De mit is értünk ez alatt:
  - teljes körű lebonyolítás
  - terepszemle és egyeztetés a helyszínt adóval
  - koktélpultok leszállítása
  - személyzet munkabére
  - mixerek eszközei
  - kiszolgáláshoz használatos eszközöket (poharak)
  - italokhoz összetevői (alkoholos és alkoholmentes összetevők,bitterek)
  - egyéb kiegészítők ( jég, szívószál,szalvéta)
  - díszítőanyagokat (gyümölcsök, kiscsipeszek, szúrkák )
  - itallap elkészítése és egyedi logóval való megszerkesztését
  - könyöklöket
  - bárpult hangulatvilágítását (Mécsesek , led világítás)
  - némi ropogtatni való a pultoknál… :)


Különleges Cocktail partyk

Ünnepi eseményekre javasoljuk mivel egy elegáns kevertital mindig emeli az alkalom színvonalát. Minden esetben az itallap tervezésnél figyelembe vesszük az esemény jellegét és a dekorációban használt színvilágot. Eszközparkunknak köszönhetően lehetőség van akár egy rendezvényen több pult felállítására is. Hová is ajánljuk? Esküvők , szülinapok, céges rendezvények , vevőtalálkozók, bálok, évzárók.

Tematikus estek:

Sokszor szembesültünk azzal , hogy megrendelőink valamiféle témát adtak az estének pl . Mexikói est vagy Maffia party stb. Ennek elébe mentünk és csomagokat állítottunk össze aminek része a személyzet „Fel lépő ruhája” valamint a pult dekoráció és az alapanyagok kiválasztása .( pl Bond bár.. Martinik) Néhány ízelítő:

  - James Bond bár
  - Hook kapitány
  - Moszkvai éjszaka
  - Örült professzor
  - Batman bár

Ital prezentációval egybe kötött kóstoltatók

A pult másik oldaláról egyre többször vettük észre , hogy vendégeink értenek ahhoz ami a pohárban van és sokszor még többet szeretnének tudni. Ezért egy színes és informatív pont lehet az eseményben hogy egy vagy akár több italról tartunk csoportos prezentációt majd az itt megismert italokból készítünk „bűnös nedűt ”. Ajánljuk baráti társaságoknak és cégek csapatépítő napjaikra. A választható prezentációk után érdeklődjön az ajánlatkérés menüpontban

Kávé kóstolók

Mai korunk egyik legfontosabb társasági kérdése a „Nem iszunk egy kávét?” . A kérdésből adódik az is , hogy egyre többen szeretik a jó minőségű kávét és nem csak a jól bevált FEKETÉT. Egyre több vendégnek igénye van a különböző alternatív eszközökkel készített verziókra vagy szeretik kóstolgatni a különböző blandekat és pörkölési szinteket . Közvetlen forrásból , Baristánk által pörkölt kávéval tudjuk vendégeit elkápráztatni. Igény esetén kollégánk szívesen pörköl az alkalomra is……! De ha egy jó cappucinot vagy presszót szeretne azt is nagy szeretettel készítjük! Ajánljuk ünnepi eseményekre, baráti összejövetelekre valamint céges rendezvények, konferenciák szüneteibe.

Csapatépítő tréningek

Minden teljesítmény mögött egy CSAPAT áll. A csapat nem lesz csak úgy hipp hopp , össze kell kovácsolni . Mivel a legjobb barátságok is sokszor egy alkohol mámoros „feladatokkal” teli estéből származnak ezért mi azt gondoltuk segítenénk „KOVÁCSOLNI” ! Legyen az kültéri vagy beltéri tréning mi az alkohol mámoros feladatokat biztosítjuk. Ajánljuk cégeknek vagy szülinapokra maximum 40 főig.

Gyermek Limonádé és smoothie bár

Gyermekek mindig azt szeretnék amit a felnőttek. Sokszor akarnak Ők is olyan nagy és színes italokat mint szüleik. Hét miért ne adnánk meg nekik. Persze minél több gyümölcs-el …. kacskaringós szívószállal és színes poharakkal. Felhasznált alapanyagaink mindegyike glutén mentes és magas gyümölcs tartalmú. Igény szerint tudunk biztosítani ugráló várat, trambulint, bohócot és játszó sarkot. Ajánljuk gyerekzsúrokra, iskoláknak és óvodáknak

Bármixer bérlés

Vannak olyan események amikor a Házi gazda egy kisebb italraktárral rendelkezik ráadásul műkedvelő . Esetleg vendéglátó egységbe van szükség egy szakképzett emberkére. Amikor komplett szolgáltatásunkra nincs szükség viszont van lehetőség Mixert ”Kölcsönözni”. Ebben a verzióban mindent a megrendelő biztosít mi csak a személyzetet küldjük „szerszámaival”. Lehetőség van pult bérlésre is de csak a saját szemlyzettünkkel.