Szabad egy italt….?

Kevert itallal vagy tematikus ital kóstolóval színesítené családi és céges összejövetelét?

KOKTÉL PATIKA „gyógyír az aznapra”

Galambos Péter vagyok a Koktél patika vezetője. Maga a KOKTÉL PATIKA a mai képében egy 2014 évi koncepció. Önállóan 14 éve foglalkozom rendezvényekkel és 12 éve kevert italokkal. Pillanatnyilag 500 fő kiszolgálására alkalmas eszközparkkal rendelkezem. De folyamatosan bővülünk!

Kollégáim mindegyike szakképzett. Jómagam a Bols mixer akadémia kötelékében bármixereket oktatok 2009 óta. Munkatársaim ebből fakadólag saját tanítványok. Jelenleg csapatunk 7 fő bármixert valamint 2 fő baristát számlál. Fontos számomra a rendezvény hangulattal való megtöltése, de a vendégek maximális minőségbeli és elegáns kiszolgálása. Az italkártya összeállításánál fő szempont a friss és jó minőségű alapanyagok valamint az új trendek használata, az esemény jellegét figyelembe véve. „Keverés, kavarás” közben gondolunk a kicsiktől a felnőttekig, szolgáltatásainkat is így alakítottuk ki. Tehát kérjen bátran egy italt…..

Mivel is ténykedtem eddig?

Pincérként végeztem 2002-ben. Majd ahogy lehetett az italok szolgálatába álltam . Mai napig nem csüggedt szerelmem a szakmám iránt ez a HOBBYM. Szerencsés vagyok!

Iskoláim:

  -Bols mixer akadémia 2003
  -Planet one 1 (Usa bartending) 2003
  -Planet one 2 (Usa bartending haladó) 2004
  -L.A.B 2009
  -Szemináriumok , Master classok , amit csak itthon meglehetett hallgatni
Föbb pozicióim:
  -Bols mixer akadémia régió vezető 2016-tól
  -Bols mixer akadémia oktató 2009-töl
  -Zubrowka vodka márkanagykövet
  -Palm beach Siófok, Balatonlelle üzletvezető
Versenyeredmény:
  - Grand Marnier magyar bajnokság 1 hely . 2011
Aki ismer tudja hogy, szerves részem a szakma és minden eseményen jelen vagyok ami ezzel a varázslatos világgal kapcsolatos. Megtiszteltetés hogy, egyre többször már a színfalak másik oldalán lehetek.

Hálás vagyok érte!!!